Skip to main content
0

Casemanager in de taakdelegatie
De casemanager is de spin in het web tijdens het verzuimproces. Vanuit deze rol monitor je vanaf aanvang verzuim tot het einde dossier. Je verzorgt alle activiteiten die erop gericht zijn om het verzuim te voorkomen, te bekorten en te begeleiden. Je kunt dan denken aan het inplannen van een spreekuur bedrijfsarts of een arbeidsdeskundig onderzoek, een eerste beoordeling, het afgeven van een prognose inzake vermoedelijke verzuimduur, het maken van een risico-inventarisatie en dossiervorming in het kader van de Wet verbetering Poortwachter / WIA beoordeling. Kortom uiteenlopende activiteiten.

Functieomschrijving casemanager verzuim
Taken:

 • Verzuimbegeleiding;
 • Administratieve afhandeling;
 • Klantbewaking;
 • Dossier bewaking aan de hand van Wet verbetering Poortwachter;
 • Overleg met werkgever/arts.

Klanteigenaar
Als casemanager krijg je een of meerdere klanten toegewezen. Het is jouw taak om met deze klant samen te werken in het kader van de Wet verbetering Poortwachter. Dit betekent dat je al het verzuim van deze klant beheerd en er regelmatig overleg is met de klant om het verzuim te beheersen. 

Samengevat wij zoeken iemand die;

 • Sterk is in communicatie;
 • Goed zelfstandig kan werken maar ook in team verband;
 • Probleemoplossend denkt;
 • Beschikt over een strategisch inzicht;
 • Goed verantwoordelijkheid kan nemen en initiatief toont;
 • Een goed inlevingsvermogen heeft. 

Kennisniveau

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Opleiding casemanager regie op verzuim succesvol afgerond;
 • Uitgebreide kennis van de Wet verbetering poortwachter;
 • Je beschikt over actuele kennis van Ziektewet en overige sociale (zekerheids-) wetgeving en kunt deze in de praktijk toepassen.

Wat bieden wij?
Een jong en dynamisch team, veel doorgroeimogelijkheden. De salarisindicatie ligt tussen de €2.500,- en €3.000,- p.m. afhankelijk van de hoeveelheid uren en ervaring.

Vragen naar aanleiding van deze vacature, bel mij dan graag op: (0)6 15 29 81 89 Wil je graag solliciteren? Stuur je CV en motivatie naar suzanne@arbovita.nl. Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek.