Skip to main content
0

Referenties van onze klanten

Wij hebben voor ArboVita gekozen vanwege hun daadkrachtige en no-nonsense aanpak. ArboVita werkt met bedrijfsartsen die veel ervaring hebben in de verschillende verzuimtrajecten wat ons als werkgever helpt het ziekteverzuim te beperken. ArboVita weet wat er bij ons speelt, zo kunnen wij zaken met een gerust gevoel loslaten. De casemanagers zijn zeer proactief en accuraat en laten de zaken niet op zijn beloop. De communicatie is zakelijk op de momenten dat het moet zijn maar altijd met een menselijke toon en altijd duidelijk. De duidelijke uitleg wordt zowel door ons als de werknemers als prettig ervaren.

E. MaarsseHRM, Klüh Management Service

Voor onze organisatie is ArboVita een makkelijk toegankelijke arbodienst. Onze vaste casemanager Suzanne begrijpt wat wij als werkgever nodig hebben aan handvatten in het verzuimproces en voelt goed aan welke benadering past bij onze werkwijze en collega's. De grote lijnen van een verzuimtraject zijn voor ons duidelijk en overzichtelijk en daar waar diepgang nodig is wordt de expertise door ArboVita aangereikt en ingezet. Verzuim en de regelgeving zijn belangrijke onderdelen van werkgeverschap en het is fijn om ArboVita daar bij te hebben.

J. van de WaerdtHRM, BHG

Wij maken al lange tijd gebruik van de diensten van ArboVita. De diensten bevallen goed, vandaar dat wij dan ook nog aangesloten zijn bij deze arbodienst. De lijnen zijn kort en ik kan altijd terecht voor vragen. Kortom een tevreden klant!

R. VittaliVittali V.o.f.

De samenwerking met ArboVita vinden wij erg prettig vanwege de vriendelijkheid van de medewerkers, de snelheid waarop op onze vraag wordt gereageerd en het meedenken met ons. Wij bevelen andere werkgevers zeker aan om hen als arbodienst te nemen!

M. VerschellingHuman Resources Manager - Omni Group

Meer informatie?

Wil je meer informatie of begeleiding bij het kiezen van een geschikt verzuimabonnement? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op