Skip to main content
0

Word onderdeel van ons team bij ArboVita!

Werken bij ArboVita

Kom werken bij een jong, dynamisch en hecht team

Werken bij ArboVita is werken in een hecht, dynamisch en jong team. Naast hard werken vinden wij verbinding ook erg belangrijk en dat doen wij een aantal keer per jaar middels gezellige etentjes.

Kom je straks bij ons solliciteren dan geloven we niet in een traditioneel gesprek. We drinken samen een kop koffie of thee en gaan in gesprek om elkaar te leren kennen, daarom noemen we dit gesprek ook een kennismakingsgesprek. Naast een hecht team en goede werksfeer krijg je ook een marktconform salaris.

Dit is wat we doen!

ArboVita is een landelijk werkzame en gecertificeerde arbodienst die zich onderscheidt door een persoonlijke benadering en het leveren van maatwerk. Onze passie ligt in het ondersteunen en adviseren van bedrijven op het gebied van arbeidsgezondheid en welzijn. Met een breed aanbod van diensten zoals verzuimbegeleiding, het actueel houden van de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E), het aanbieden van Preventief Medisch Onderzoek (PMO) en de uitvoering van de Wet Verbetering Poortwachter, maken wij het verschil in de arbeidsmarkt.

Meer informatie?

Heeft u vragen of hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via +31 (0)85 40 10 896. Wij staan op werkdagen van 08:30 – 17:00 voor u klaar.

Neem contact met ons op