Skip to main content
0

Ongetwijfeld heeft u het al voorbij zien komen. Vanaf vandaag vindt u op www.arbovita.nl onze nieuwe website met ons nieuwe logo. Een frisse, rustige en overzichtelijke website met duidelijke inhoud. De dienst blijft zoals u van ons gewend bent. Betrokken, persoonlijk en ontzorgend. 

Op de nieuwe website kunt u als werkgever middels drie vragen bepalen welk verzuimabonnement bij uw onderneming past. Het vergelijken van abonnementen wordt u makkelijk gemaakt. Ook hebben wij twee nieuwe verzuimabonnementen toegevoegd: Casemanagement en Full Service abonnement.

Wat nog meer?

Verder kunt u zien wat wij naast onze arbodienstverlening nog meer aanbieden, in het menu onder ‘extra producten’. Zo hebben wij het u makkelijk gemaakt een (groot) rijbewijskeuring aan te vragen, leest u hoe de RI&E bij ArboVita in zijn werk gaat en bieden wij u het laatste nieuws omtrent arbodienstverlening.

Social Media

Daarnaast zijn wij te vinden op Instagram en LinkedIn. Regelmatig posten wij arbodienst-gerelateerde content, speciaal voor u en uw werknemers. Maandelijks plaatsen wij blogs hier op de website.

Surf rond op de website!

Leave a Reply