Skip to main content
0

Testen zijn cruciaal om de coronapandemie te bestrijden. Een teststraat op of bij de werklocatie vergroot de veiligheid wanneer werknemers fysiek aanwezig moeten zijn. 

Arbodienst ArboVita biedt dan ook graag een centrale testcapaciteit aan, in samenwerking met VOR (Vaccinaties Op Reis). 

Corona-sneltesten zijn (bijna) gratis voor uw bedrijf. Werkgevers kunnen hun medewerkers laten testen bij lichte klachten en/of (mogelijk) contact met een corona-patiënt. De enige kosten bedragen €9,95,- ex. btw voor het testmateriaal. Er kan ook preventief zonder klachten getest worden. 


Dit betekent het voor uw organisatie:

Voor bedrijven met > 25 testen kan er op uw locatie getest worden. Va. 150 wekelijkse testen (bij structurele aard) kunnen wij een vaste testlocatie inrichten op uw locatie. Voor individuele testen kunt u terecht op een van onze locaties in Utrecht, Haarlem of Eindhoven.


Hoe werkt het:

Indien u gebruik wilt maken van deze dienst wordt er een samenwerkingsovereenkomst opgesteld tussen uw bedrijf, ArboVita en VOR. VOR is onze samenwerkingspartner die het gecertificeerde personeel en materiaal zal leveren. 

U ontvangt via onze partner VOR een aanmeldcode voor het portaal. U meldt de medewerker(s) die een test moeten ondergaan aan via het portaal. Bij klachten of contact met een corona-patiënt kan de medewerker terecht op testlocaties aan de Zeedistelweg te Haarlem, Tiberdreef te Utrecht, Noord Brabantlaan te Eindhoven of op uw locatie. Indien uw personeel geen klachten heeft kan er op 18 verschillende locaties in Nederland getest worden.

De teststraat is 6 dagen per week open. Omdat het een sneltest betreft is de uitslag binnen uiterlijk 20 minuten bekend. De factuur á €9,95 exclusief btw per afgenomen test ontvangt u via onze partner VOR.

Meer weten of aanmelden? Neem contact op met ArboVita, Susanne Dijkstra.

Email: Susannedijkstra@arbovita.nl
Telefoonnummer: +316 4791 3973

Leave a Reply