Skip to main content
0
Contact

Contact met ArboVita

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem gerust contact op! We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Seinstraat 22 III
1223 DA Hilversum

+31 (0)85 40 10 896
info@arbovita.nl

  Hebt u vragen of klachten over hoe ArboVita omgaat met uw persoonsgegevens?
  ArboVita heeft een Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG). Voor vragen over hoe ArboVita met uw privacy omgaat, kunt u contact opnemen met de FG van ArboVita via functionarisgegevensbescherming@arbovita.nl

  De Autoriteit persoonsgegevens houdt extern toezicht op de naleving van de privacywetgeving. U hebt het recht om bij de autoriteit een klacht over ArboVita in te dienen. Meer informatie hierover vindt u op de website Autoriteit Persoonsgegevens via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/een-tip-of-klacht-indienen-bij-de-ap

  Referenties van klanten,

  ons bestaansrecht

  “ArboVita is een makkelijk toegankelijke arbodienst. Onze vaste casemanager voelt goed aan welke benadering past bij onze werkwijze en collega's. Waar onze kennis eindigt, wordt de expertise van ArboVita aangereikt en ingezet.”

  J. van de WaerdtHR, Brothers Horeca Groep

  “ArboVita staat voor een daadkrachtige en no-nonsense aanpak. De bedrijfsartsen hebben veel ervaring, wat ons helpt verzuim te beperken. De casemanagers zijn zeer proactief en accuraat en laten de zaken niet op zijn beloop.”

  E. MaarsseHRM, Klüh Service Management
  Bekijk alle referenties