Skip to main content
0

We are ArboVita

Ontzorgend, persoonlijk & betrokken.

Welk verzuimabonnement past bij uw onderneming?

Bij het kiezen van een geschikte arbodienst is het relevant dat u een dienst kiest die bij uw onderneming past. Met die gedachte biedt ArboVita vier verschillende verzuimabonnementen aan. Wij helpen u graag op weg een geschikte keuze te maken. Vul de antwoorden in zodat u weet welk verzuimabonnement het best bij uw onderneming past.

arbovita-sbca-gecertificeerde-arbodienst  arbovita-DNV-gecertificeerde-arbodienst

Wij streven samen met onze opdrachtgevers naar duurzame inzetbaarheid!

Referentie foto

ArboVita is een landelijk werkzame en gecertificeerde arbodienst. Een arbodienst die met een persoonlijke benadering maatwerk levert. Onze dienstverlening bestaat uit verzuimbegeleiding, het aanbieden en actueel houden van de RI&E, het aanbieden van PMO’s en het uitvoeren van de Wet Verbetering Poortwachter.

Daarom ArboVita

  • Landelijk gecertificeerd
  • Ontzorgende verzuimbegeleider
  • Maatwerk met persoonlijke benadering
  • Betrokken aanpak
  • Korte lijnen, korte wachttijden
  • Netwerk van deskundige professionals

Neem direct contact met ons op

Vraag hier uw rijbewijskeuring aan

Referenties van klanten,

ons bestaansrecht

“ArboVita is een makkelijk toegankelijke arbodienst. Onze vaste casemanager voelt goed aan welke benadering past bij onze werkwijze en collega's. Waar onze kennis eindigt, wordt de expertise van ArboVita aangereikt en ingezet.”

J. van de WaerdtHR, Brothers Horeca Groep

“ArboVita staat voor een daadkrachtige en no-nonsense aanpak. De bedrijfsartsen hebben veel ervaring, wat ons helpt verzuim te beperken. De casemanagers zijn zeer proactief en accuraat en laten de zaken niet op zijn beloop.”

E. MaarsseHRM, Klüh Service Management

“Samenwerken met ArboVita is daadwerkelijk samenwerken. ArboVita denkt mee in oplossingen, overlegt indien nodig en staat open voor feedback. Ik voel mij een klant in plaats van een organisatie. Ze zijn goed bereikbaar en de lijnen zijn kort.”

I. JacobsEigenaar Hulp Bij Poortwachter
Bekijk alle referenties