Skip to main content
0

Werken bij ArboVita is werken in een hecht, dynamisch en jong team. We geloven dat we het beste uit mensen kunnen halen door goed voor ze te zijn, daarom vinden we binding erg belangrijk. Een aantal keer per jaar verbinden we met elkaar door middel van een gezellig etentje. Kom je straks bij ons solliciteren dan geloven we ook niet in een traditioneel gesprek. Bij ons hoef je niet na te denken over vijf goede en slechte eigenschappen. We drinken samen een kop koffie of thee en gaan in gesprek om elkaar te leren kennen, daarom noemen we dit gesprek ook een kennismakingsgesprek. Naast een hecht team en goede werksfeer krijg je ook een marktconform salaris. Geïnteresseerd? Lees dan vooral verder, we leggen je graag uit wat de functie inhoudt en wie we zoeken.

Gezocht een arts
Allereerst ervaring is een mooi meegenomen, maar zeker geen verplichting. We kunnen je namelijk intern goed opleiden. Denk je tell me more, lees dan vooral even verder. Hoe zien je werkdagen als arts eruit? Je werklocatie kan zijn thuis, op ons kantoor in Hilversum of Heemskerk (mits de reisafstand niet te groot is) of op kantoor bij onze opdrachtgever. Je belangrijkste taak is het beoordelen van zieke medewerkers. Je doet dit via een telefonisch, online of fysieke spreekuur. Tijdens dit spreekuur beoordeel je wat de duur zal zijn van het ziekteverzuim en wat het advies is voor het herstel. Je stelt de beperkingen van de zieke medewerker vast in een probleemanalyse. Hierin beschrijf je ook welke mogelijkheden er zijn. Daarnaast stel je een rapport op voor de medewerker en werkgever. Bij twijfel over de aandoening kun je medische informatie opvragen uit de curatieve sector. Artsen en casemanagers werken onder verantwoording van de bedrijfsarts. Er is een nauwe samenwerking tussen casemanagement en de arboarts.

Eén keer per maand is er een casuïstiekbespreking met de arbo-artsen en de bedrijfsarts waarbij een of meer casussen methodisch worden besproken met als doel om te komen tot een concrete aanpak of behandeling van een zorgprobleem of om de geboden zorg te evalueren en hier inhoudelijk van te leren.

Daarnaast is er één keer per maand is er ruimte voor 1-op-1-coaching door de bedrijfsarts.

Functieomschrijving arts in het kort

Taken:

  1. Beoordelen zieke medewerkers
  2. Probleemanalyse opstellen
  3. Adviseren
  4. Rapporteren

Wat bieden we je?

  • Een marktconform salaris: we hebben geen pensioenopbouw waardoor het netto salaris hoger ligt en men zelf voor een pensioenvoorziening kan kiezen.
  • Reguliere en vaste werktijden: je komt in een ontzettend leuk en groeiend bedrijf werken, waar we meedenken waarderen en er geen sprake is van wissel-, weekend- of nachtdiensten.
  • Wisselende werkplek: je werklocatie kan zijn thuis, op ons kantoor in Hilversum of Heemskerk (mits de reisafstand niet te groot is) of op kantoor bij onze opdrachtgever. Samen we overleggen wat mogelijk is.
  • Geen ervaring vereist: heb je geen werkervaring als arts binnen een arbodienst? Dat maakt voor ons niets uit. We nemen graag de tijd om je op te leiden.

Vragen na aanleiding van deze vacature bel ons dan vooral op: (0)85 40 10 896 Wil je graag solliciteren? Stuur je CV en motivatie naar info@arbovita.nl. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek.